притисни ентер »

Сораја го исече свршувачкиот прстен и објави дека повторно е слободна!
Сораја го исече свршувачкиот прстен и објави дека повторно е слободна!

Сораја го исече свршувачкиот прстен и објави дека повторно е слободна!

Познатата српска старлета овој момент го сподели со своите обожаватели на социјалните мрежи. Сораја Вучелиќ на Инстаграм обелодени дека е повторно слободна и тоа на специфичен начин. Имено, таа на својот профил објави кратко видео на кое се гледа некоја личност и го сече свршувачкиот прстен. –  Сингл – напишала Сораја… Инаку неодамна познатата српска

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник- од вредноста на овој дијамант ќе ве заболе глава

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник- од вредноста на овој дијамант ќе ве заболе глава

ИЗВОР Скопје24 | декември 4, 2019 Српската старлета Сораја Вучелиќ се до вчера наводно била во врска со богат Русин, а вчера со нејзините следбеници покажа како ја раскинала свршувачката. Старлетата долго криеше дека е свршена, а нејзината другарка Ана Кораќ неодамна објави фотографија од момчето на Сораја со што потврди дека таа има свршеник, по што

Сораја со клешти го исече свршеничкиот прстен

Сораја со клешти го исече свршеничкиот прстен

Српската старлета Сораја Вучелиќ ја раскина свршувачката со Владимир, рускиот милијардер кој лани ја побара за жена. Таа на „Инстаграм“ објави неколку слики на кои  драматично, со клешти, го сече дијамантскиот свршенички прстен вреден 150.000 евра. „Повторно сингл“, напиша таа на една од сликите. Сораја долго време криеше дека е свршена. Кога јавноста

Сораја драматично ја раскина свршувачката

Сораја драматично ја раскина свршувачката

Српската старлета Сораја Вучелиќ ја раскина свршувачката со Владимир, рускиот милијардер кој лани ја побара за жена. Таа на „Инстаграм“ објави неколку слики на кои со драматично, со клешти, го сече дијамантскиот веренички прстен вреден 150.000 евра. „Повторно сингл“, напиша таа на еднаод сликите. Сораја долго време криеше дека е свршена. Кога јавноста

Сораја драматично ја раскина свршувачката

Сораја драматично ја раскина свршувачката

Српската старлета Сораја Вучелиќ ја раскина свршувачката со Владимир, рускиот милијардер кој лани ја побара за жена. Таа на „Инстаграм“ објави неколку слики на кои со драматично, со клешти, го сече дијамантскиот веренички прстен вреден 150.000 евра. „Повторно сингл“, напиша таа на еднаод сликите. Сораја долго време криеше дека е свршена. Кога јавноста

Сораја на брутален начин ја раскина свршувачката: Старлетата вереничкиот прстен од 150.000 евра го пресече со „цвикцангли“

Сораја на брутален начин ја раскина свршувачката: Старлетата вереничкиот прстен од 150.000 евра го пресече со „цвикцангли“

Српската старлета Сораја Вучелиќ за која се зборуваше дека е во врска со богат Русин,  вчера на нејзините следбеници им покажа како ја раскинала свршувачката. Старлетата долго криеше дека е свршена, а нејзината другарка Ана Кораќ неодамна објави фотографија од момчето на Сораја со што потврди дека таа има вереник, по што јавноста долго време коментираше

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник

Српската старлета Сораја Вучелиќ се до вчера наводно била во врска со богат Русин, а вчера со нејзините следбеници покажа како ја раскинала свршувачката. Старлетата долго криеше дека е свршена, а нејзината другарка Ана Кораќ неодамна објави фотографија од момчето на Сораја со што потврди дека таа има свршеник, по што јавноста долго време коментираше

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник- од вредноста на овој дијамант ќе ве заболе глава

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник- од вредноста на овој дијамант ќе ве заболе глава

Сораја со клешти го пресече прстенот добиен од нејзиниот оженет свршеник- од вредноста на овој дијамант ќе ве заболе глава (ФОТО) Српската старлета Сораја Вучелиќ се до вчера наводно била во врска со богат Русин, а вчера со нејзините следбеници покажа како ја раскинала свршувачката. Старлетата долго криеше дека е свршена, а нејзината другарка Ана Кораќ