притисни ентер »

Panasonic прекинува со производство на чипови
Panasonic прекинува со производство на чипови

Panasonic прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант Panasonic објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

ПAНАCОНИК НAЈАBИ: Пpeкин со пpoизводcтвoтo на чипoви

ПAНАCОНИК НAЈАBИ: Пpeкин со пpoизводcтвoтo на чипoви

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник“ објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник“ објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник“ објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник“ објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

„Панасоник” прекинува со производство на чипови

„Панасоник” прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник” објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

КОНКУРЕНЦИЈАТА СИ ГО ПРАВИ СВОЕТО: „Панасоник” веќе нема да произведува чипови

КОНКУРЕНЦИЈАТА СИ ГО ПРАВИ СВОЕТО: „Панасоник” веќе нема да произведува чипови

Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата - Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник” објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина,

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник“ објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

„Панасоник“ прекинува со производство на чипови

Управата на јапонскиот електронски гигант „Панасоник“ објави дека прекинува со производство на полупроводници поради интензивната конкуренција од Кина и Јужна Кореја. Од истата причина, донесена е одлука да се продаде тајванската филијала на компанијата – Panasonic Semiconductors Solutions; Nuvoton по цена од 250 милиони долари. Потегот означува крај