притисни ентер »

Разбојници од салон во САД се фатени додека крадат луксузни автомобили, меѓу кои и Бентли Континентал
Разбојници од салон во САД се фатени додека крадат луксузни автомобили, меѓу кои и Бентли Континентал

Разбојници од салон во САД се фатени додека крадат луксузни автомобили, меѓу кои и Бентли Континентал

Тоа не им било доволно , па затоа „скокнале“ во следниот изложбен салон, лесно ја скршиле вратата и влегле за да украдат и Бентли Континентал ГТ. Она што е неверојатно е моментот кога со Бентлито сакале да излезат од салонот , но тоа го направиле несмасно , па полицијата успеала да стигне пред крадците да избегаат. Во потерата , крадците во нивниот

Како крадци украдоа Bentley Continental?

Како крадци украдоа Bentley Continental?

Интересна сцена ни доаѓа од Соединетите држави. Според американските медиуми во Холанд, Мичиген, крадците провалиле во изложбен салон на автомобили и украле „Hyundai Palisade“, „Genesis G70“, „Chevrolet Impala“ и „Ford Fusion“. Тоа не беше доволно за нив, па затоа „скокнаале“ до следниот изложбен салон „European Autohaus“, лесно ја обиле вратата и