притисни ентер »

Ајде да бидеме Кинези
Ајде да бидеме Кинези

Ајде да бидеме Кинези

Секакви дебати се развија по објавувањето на разочарувачките резултати од приемните тестови што ги полагаа основците-петкаши за да си обезбедат упис во гимназијата „Орце Николов“. Едни велат дека за тоа се виновни скапите парфеми коишто родителите им ги подаруваат на наставниците во замена за висока оценка за нивното дете. Други велат дека виновна