притисни ентер »

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари
Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Гевин Бароуз, приватен истражувач задолжен за кралското семејство, му се извини на принцот Хари за неговото претходно однесување и нарушувањето на приватноста, во документарец на Би-би-си, наречен „Принцовите и печатот“. За да откријат приказни за Хари, тие ја следеле неговата тогашна девојка Челси Дејви, со која беа во врска шест години. – Бев дел

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

САД – Гевин Бароуз, приватен истражувач задолжен за кралското семејство, му се извини на принцот Хари за неговото претходно однесување и нарушвањето на приватноста, во документарец на Би-би-си, наречен „Принцовите и печатот“. За да откријат приказни за Хари, тие ја следеле неговата тогашна девојка Челси Дејви, со која беа во врска шест години. – Бев

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Гевин Бароуз, приватен истражувач задолжен за кралското семејство, му се извини на принцот Хари за неговото претходно однесување и нарушвањето на приватноста, во документарец на Би-би-си, наречен „Принцовите и печатот“. За да откријат приказни за Хари, тие ја следеле неговата тогашна девојка Челси Дејви, со која беа во врска шест години. – Бев дел

Приватен детектив на кралското семејство му се извини на принцот Хари: „Бев „алчен, конзумирав кокаин“

Приватен детектив на кралското семејство му се извини на принцот Хари: „Бев „алчен, конзумирав кокаин“

Гевин Барус, приватен детектив на кралското семејство, му се извини на принцот Хари за неговото претходно однесување во документарецот на Би-би-си наречен „The Princes and the Press“, пренесува магазинот „People“. „Бев дел од група луѓе кои му ги одземаа неговите вообичаени тинејџерски години“, рече Бароус, објаснувајќи дека медиумите биле немилосрдни

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Бароус призна и дека копал по медицинските досиеја на Челси, за да дознае, на пр. - дали има сексуално пренослива болест или спонтани абортуси. Тој рече дека му е многу жал и дека така се однесувал бидејќи бил алчен, земал кокаин...

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

– Гевин Бароуз, приватен истражувач задолжен за кралското семејство, му се извини на принцот Хари за неговото претходно однесување и нарушвањето на приватноста, во документарец на Би-би-си, наречен „Принцовите и печатот“. За да откријат приказни за Хари, тие ја следеле неговата тогашна девојка Челси Дејви, со која беа во врска шест години. – Бев дел