притисни ентер »

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар
Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

На ден 04.06.2024 година во 04:00 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина

Трагедија во Јурумлери: Апел за поддршка на семејството Богановски, кое остана без дом

Трагедија во Јурумлери: Апел за поддршка на семејството Богановски, кое остана без дом

На 4 јуни, во 4 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

На 4 јуни, во 4 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

На 4 јуни, во 4 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан

„За миг пламените јазици ја пеплосаа целата куќа“, градоначалникот Стефковски апелира градежните компании да му помогнат на семејството Богдановски

„За миг пламените јазици ја пеплосаа целата куќа“, градоначалникот Стефковски апелира градежните компании да му помогнат на семејството Богдановски

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денеска го посети семејството Богдановски во Јурумлери, чиј дом изгоре целосно во пожар на 4 јуни 2024 година во 4:00 часот наутро. Пожарот, како што информира Општина Гази Баба, за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери, чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери, чиј дом изгоре во пожар

51 На 4 јуни, во 4 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина Гази Баба,

Апел за помош на семејството Богдановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богдановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денеска го посети семејството Богдановски во Јурумлери, чиј дом изгоре целосно во пожар на 4 јуни 2024 година во 4:00 часот наутро. Пожарот, како што информира Општина Гази Баба, за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

На ден 04.06.2024 година во 04:00 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина

Апел за помош на семејството Богдановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богдановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

На ден 04.06.2024 година во 04:00 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

Апел за помош на семејството Богановски од Јурумлери чиј дом изгоре во пожар

На ден 04.06.2024 година во 04:00 часот наутро во пожар целосно изгоре домот на семејството Богдановски во Јурумлери. Пожарот за миг ја пеплосал скоро целата куќа во која живеат Зоран со неговата ќерка, зет и внучиња кои биле во домот за време на пожарот и за среќа успеале да излезат неповредени. Во посета на семејството беше градоначалникот на општина