притисни ентер »

Грчки левичарски екстремист заврши на интензивна нега по 15- дневен штрај со глад
Грчки левичарски екстремист заврши на интензивна нега по 15- дневен штрај со глад

Грчки левичарски екстремист заврши на интензивна нега по 15- дневен штрај со глад

Штрајкот на Куфодинас со глад предизвика серија протести во Грција од неговите сопартијци и истомисленици. Тој е осуден на 11 доживотни казни затвор за серија убиства извршени како член на терористичката група ,,17.ноември”. Министерството за здравство соопшти дека животoт на Куфодинас не му е загрозен. Куфодинас бил главниот егзекутор на терористичката

Главниот убиец на „17 ноември“ на интензивна нега поради штрајк со глад

Главниот убиец на „17 ноември“ на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчките власти денеска објавија дека ултралевичарскиот екстремист Димитрис Куфодинас, кој е осуден за 11 убиства, е пренесен на интензивна нега по 15-дневниот штрајк со глад со кој предизвика насилни протести од страна на неговите политички симпатизери. Министерството за здравство објави дека Димитрис Куфодинас, главниот убиец од терористичката група

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчките власти денеска објавија дека ултралевичарскиот екстремист Димитрис Куфодинас, кој е осуден за 11 убиства, е пренесен на интензивна нега по 15-дневниот штрајк со глад со кој предизвика насилни протести од страна на неговите политички симпатизери. Министерството за здравство објави дека Димитрис Куфодинас, главниот убиец на терористичката група

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчките власти денеска објавија дека ултралевичарскиот екстремист Димитрис Куфодинас, кој е осуден за 11 убиства, е пренесен на интензивна нега по 15-дневниот штрајк со глад со кој предизвика насилни протести од страна на неговите политички симпатизери. Министерството за здравство објави дека Димитрис Куфодинас, главниот убиец на терористичката група

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчките власти денеска објавија дека ултралевичарскиот екстремист Димитрис Куфодинас, кој е осуден за 11 убиства, е пренесен на интензивна нега по 15-дневниот штрајк со глад со кој предизвика насилни протести од страна на неговите политички симпатизери. Министерството за здравство објави дека Димитрис Куфодинас, главниот убиец на терористичката група

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчки екстремист на интензивна нега поради штрајк со глад

Грчките власти денеска објавија дека ултралевичарскиот екстремист Димитрис Куфодинас, кој е осуден за 11 убиства, е пренесен на интензивна нега по 15-дневниот штрајк со глад со кој предизвика насилни протести од страна на неговите политички симпатизери. Министерството за здравство објави дека Димитрис Куфодинас, главниот убиец од терористичката група

Пајат: Куфодинас е убиец, а не Робин Худ

Пајат: Куфодинас е убиец, а не Робин Худ

Лидерот на терористичката организација „17 Ноември”, Димитрис Куфодинас е убиец, а не Робин Худ, изјави амбасадорот на САД во Грција, Џефри Пајат за време на посетата на канцелариите на весникот „Пелопонез” во грчкиот град Патра, објави весникот на нивниот официјален сајт. Резиденцијата на Пајат вчера беше на цел на напад на членовите на анархистичката

Пајат: Куфодинас е убиец, а не Робин Худ

Пајат: Куфодинас е убиец, а не Робин Худ

Лидерот на терористичката организација „17 Ноември”, Димитрис Куфодинас е убиец, а не Робин Худ, изјави амбасадорот на САД во Грција, Џефри Пајат за време на посетата на канцелариите на весникот „Пелопонез” во грчкиот град Патра, објави весникот на нивниот официјален сајт, јави дописничката на МИА од Атина. Резиденцијата на Пајат вчера беше на цел

Куфодинас преку „Рубикон“ од зад решетки ја тероризира американската амбасада во Атина

Куфодинас преку „Рубикон“ од зад решетки ја тероризира американската амбасада во Атина

Анархистичката група „Рубикон“ ја вандализираше американската амбасада во Атина по вторпат во изминатите неколку месеци, овојпат поради одбивањето на грчкото обвинителство да му овозможи отсутво од затвор на водачот на терористичката организација „17 Ноември“ (Н17) Димитрис Куфодинас, кој отслужува 11 последователни смртни казни за исто толку убиства,

Пајат: Куфодинас е убиец, а не Робин Худ

Пајат: Куфодинас е убиец, а не Робин Худ

Лидерот на терористичката организација „17 Ноември”, ccе убиец, а не Робин Худ, изјави амбасадорот на САД во Грција, Џефри Пајат за време на посетата на канцелариите на весникот „Пелопонез” во грчкиот град Патра, објави весникот на нивниот официјален сајт, јави дописничката на МИА од Атина. Резиденцијата на Пајат вчера беше на цел на напад на членовите