притисни ентер »

Еден комшија го задева другиот…
Еден комшија го задева другиот…

Еден комшија го задева другиот…

Еден комшија го задева другиот: – Комшија, твоето куче е бело, а се вика Жолтко, тоа баш не оди! – Па и твојата жена се вика Лепа, па и тоа баш не оди! – му одговара комшијата.