притисни ентер »

Му се смееле на воен ветеран , па зажалиле

Му се смееле на воен ветеран , па зажалиле

На тројцата мажи им било забавно да му се потсмеваат на мажот , кој седел до нив на шанкот зашто торбата му била женска. Му се смееле и го нарекувале хомосексуалец. Но , подоцна се видело дека мажот е руски воен ветеран и дека е во одлична физичка кондиција. Почанл да ги тепа првин со тупаници , а потоа и со столици , се додека еден од нив успеал да