притисни ентер »

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок
Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. „Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. „Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. „Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од

Пендаровски во Старо Нагоричане: Ако одиме со ова темпо, во јуни  ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ

Пендаровски во Старо Нагоричане: Ако одиме со ова темпо, во јуни  ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ

Гласот за Сиљановска е глас за враќање назад. Да не дозволиме тоа да се случи, да не дозволиме парите да одат кај фамилијата наместо кај граѓаните, додаде тој. Заедничкиот кандидат за претседател, Стево Пендаровски, на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. – Тргнаа работите. Ако одиме

Пендаровски во Старо Нагоричане: Гласот за мене е глас за инвестиции

Пендаровски во Старо Нагоричане: Гласот за мене е глас за инвестиции

-Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од стотици милиони евра. Тоа значи пари и за развој на овој крај, рече Пендароски на средба со жителите во Старо Нагоричане. Тој зборуваше и за можностите кои ги отвораат

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. „Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок

На 21 април и на 5 мај, дајте ја поддршката за напредокот, не само за мене туку и на оваа опција која води кон ЕУ и НАТО", рече Пендаровски. Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. -Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни

Пендаровски: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок, сигурна иднина, повеќе пари и подобар живот!

Пендаровски: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок, сигурна иднина, повеќе пари и подобар живот!

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. -Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни ќе добиеме датум за почеток на преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок, сигурна иднина, повеќе пари и подобар живот!

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори и да избереме напредок, сигурна иднина, повеќе пари и подобар живот!

-Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни  ќе добиеме датум за почеток на  преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од стотици милиони евра. Тоа значи пари и за развој на овој крај. Само така може земјоделството да го забрза развојот и младите да ги задржиме тука. Вашиот глас одлучува

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори

Пендаровски во Старо Нагоричане: Масовно да излеземе на избори

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски на средба со жителите на Старо Нагоричане, зборуваше за можностите кои ги отвораат интеграциите во НАТО и ЕУ. -Тргнаа работите. Ако одиме со ова темпо во јуни  ќе добиеме датум за почеток на  преговорите со ЕУ, со што се отвораат можностите, ќе можеме да повлекуваме пари од фондовите во висина од