притисни ентер »

4 стратегии кои ќе ви помогнат да го засакате вежбањето
4 стратегии кои ќе ви помогнат да го засакате вежбањето

4 стратегии кои ќе ви помогнат да го засакате вежбањето

Вие сте од оние кои не се редовно физички активни? Тогаш текстов е за вас. Сепак, не е лесно да се засака вежбањето. Но, постојат многу начини на кои можете да го претворите во навика и да се заљубите во идејата да бидете физички активни. Прочитајте ги во продолжение стратегиите кои ќе ви помогнат да го засакате вежбањето и да го вметнете во вашата

ВАЛЕО советува: Дискус хернија (Дел 2)

ВАЛЕО советува: Дискус хернија (Дел 2)

Охрид, 12. јули 2019 (ОХРИДПРЕС) – Дискус хернија се јавува кога ’рскавицата (дискот) меѓу пршлените на ’рбетниот столб ќе се „скине“, а јадрото на дискот протекува. Како може да ви помогне физикалната терапија? Во сите случаи, конзервативната нега (како што е физикалната терапија) често дава подобри резултати во лекувањето на дискус хернија од операција