притисни ентер »

Како нов: BMW 740i 23 години чуван во „стаклено ѕвоно“ пуштен на продажба
Како нов: BMW 740i 23 години чуван во „стаклено ѕвоно“ пуштен на продажба

Како нов: BMW 740i 23 години чуван во „стаклено ѕвоно“ пуштен на продажба

Share Tweet Share Share Email Comments Примерок од моделот BMW 740i, произведен во 1997 година, со изминати само 255 километри, цели 23 години бил чуван под „стаклено ѕвоно“ и денес е речиси буквално како скоро изваден од фабрика. На германски „eBay“ се појави интересен оглас кој привлече огромен број на вљубеници во БМВ. Овој примерок од германскиот

Го чувале во „стаклено ѕвоно“: Се продава неверојатно сочуван BMW 740i

Го чувале во „стаклено ѕвоно“: Се продава неверојатно сочуван BMW 740i

Станува збор за BMW 740i од 1997-ма година кој има поминато само 255 километри, а сопствениците го чувале во „стаклено ѕвоно“. На германски eBay се појави интересен оглас кој го привлече вниманието на бројните вљубеници во автомобилите на BMW. Од 21-ви март на продажба е BMW 740i, генерација Е38, за кој е наведено дека за прв пат е регистриран во 1997-ма

Овој автомобил цели 23 години бил чуван под „стаклено ѕвоно“

Овој автомобил цели 23 години бил чуван под „стаклено ѕвоно“

На германски „eBay“ се појави интересен оглас кој привлече огромен број на вљубеници во БМВ. За продажба на 21 март, е огласено БМВ серија 7, генерација Е38, за кое се наведува дека е прв пат регистрирано 1997 година, и истата година поминало само 255 км. Од некоја причина, автомобилот потоа е гаражиран и чуван во пластичен меур со механичка циркулација

Конечно: Се продава BMW што го возела баба!

Конечно: Се продава BMW што го возела баба!

Сите сакаат да купат половно возило по ниска цена, а притоа претходниот сопственик да биде баба, надевајќи се дека таа нема многу да има направено километри и истото возило ќе биде добро чувано.И на eBay се појави таков оглас. Ако сте вљубеник во BMW ова можеби е вистинската шанса да си купите автомобил каков што многумина бараат. Се продава BMW серија