притисни ентер »

Тони Цетински повеќе не се дружи со Жељко Јоксимовиќ
Тони Цетински повеќе не се дружи со Жељко Јоксимовиќ

Тони Цетински повеќе не се дружи со Жељко Јоксимовиќ

Хрватскиот пејач Тони Цетински кој неодамна го прослави својот 50 роденден и 30 години кариера, во разговор за српските медиуми откри за своите идни ангажмани кои пејачот ќе ги има во Белград, а го спомена и неговиот колега Жељко Јоксимовиќ и несогласувањата кои ги има со српскиот пејач. „Направивме дует „Заблуда“, а одржавме и концерт заедно. Но,

Тони Цетински повеќе не се дружи со Жељко Јоксимовиќ

Тони Цетински повеќе не се дружи со Жељко Јоксимовиќ

Хрватскиот пејач Тони Цетински кој неодамна го прослави својот 50 роденден и 30 години кариера, во разговор за српските медиуми откри за своите идни ангажмани кои пејачот ќе ги има во Белград, а го спомена и неговиот колега Жељко Јоксимовиќ и несогласувањата кои ги има со српскиот пејач. „Направивме дует „Заблуда“, а одржавме и концерт заедно. Но,

ЦЕТИНСКИ РЕШИЛ ДА ОТКРИЕ зошто е скаран со Јоксимовиќ! ЕВЕ ШТО СЕ СЛУЧИЛО:

ЦЕТИНСКИ РЕШИЛ ДА ОТКРИЕ зошто е скаран со Јоксимовиќ! ЕВЕ ШТО СЕ СЛУЧИЛО:

Тони Цетински и Жељко Јоксимовиќ беа добри пријатели, дури и снимија дует во 2014 - темата „Заблуда“. Но пријателството во меѓувреме им се распадна. Досега молчеа и не откриваа што се случило меѓу нив, но Тони реши да ја открие тајната. „Имавме и концерт, па дојде до некои мали несогласувања. Не го прекинавме целосно пријателството, кога ќе се видиме

Зошто Тони Цетински и Жељко Јоксимовиќ не се дружат?

Зошто Тони Цетински и Жељко Јоксимовиќ не се дружат?

Тони Цетински и Жељко Јоксимовиќ беа блиски пријатели, и како резултат на тоа во 2014 година се случи заедничката соработка и дуетот и големиот хит “Заблуда“. Но пријателството меѓу Тони и Жељко денеска не е како што било порано, за што потврдува и хрватскиот пејач. -Имавме концерт, и се случија мали несогласувања. Не го прекинавме пријателството,

Цетински решил да открие зошто е скаран со Јоксимовиќ! Еве што се случило:

Цетински решил да открие зошто е скаран со Јоксимовиќ! Еве што се случило:

Тони Цетински и Жељко Јоксимовиќ беа добри пријатели, дури и снимија дует во 2014 - темата „Заблуда“. Но пријателството во меѓувреме им се распадна. Досега молчеа и не откриваа што се случило меѓу нив, но Тони реши да ја открие тајната. „Имавме и концерт, па дојде до некои мали несогласувања. Не го прекинавме целосно пријателството, кога ќе се видиме