притисни ентер »

Искрени илустрации за разочарувањата на модерната љубов во ретро стил
Искрени илустрации за разочарувањата на модерната љубов во ретро стил

Искрени илустрации за разочарувањата на модерната љубов во ретро стил

Плитки, минливи, непредвидливи и неверојатно непријатни – ова се дел од зборовите со кои може да се опишат врските денес. Живееме во време кога имаме многу избори и слободи да ги направиме тие избори и потоа да се премислиме. Порано романтичните врски почнувале после длабоко размислување и одлучување и обично траеле долго, ако не и засекогаш. Партнерите