притисни ентер »

Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето
Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето

Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето

Неодамна објавена студија спроведена од „ Medical News Today “ покажа дека луѓето во одредени професии се изложени на зголемен ризик од развој на проблеми со срцето. Иако научниците истакнуваат дека неколку животни фактори можат да го зголемат ризикот од срцеви заболувања, вклучително и нездрави диети, недостаток на физичка активност и пушење, постои

Овие професии се најопасни по здравјето. Дали и вашата е меѓу нив?

Овие професии се најопасни по здравјето. Дали и вашата е меѓу нив?

Овие професии се најопасни по здравјето. Дали и вашата е меѓу нив? Неодамнешните анализи покажаа дека одредени професии се поврзани со зголемениот ризик од развој на различни срцеви болести или други кардиоваскуларни проблеми. Истражувањето кое неодамна го објави Medical News Today покажува дека жените кои се бават со одредени професии се изложени

Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето

Оние од администрацијата најздрави: Овие професии се најопасни за здравјето

Неодамна објавена студија спроведена од „ Medical News Today “ покажа дека луѓето во одредени професии се изложени на зголемен ризик од развој на проблеми со срцето. Иако научниците истакнуваат дека неколку животни фактори можат да го зголемат ризикот од срцеви заболувања, вклучително и нездрави диети, недостаток на физичка активност и пушење, постои