притисни ентер »

ФАТАЛНА С*КС ИГРА: Дрогиран пар се занел па за време на љубовната игра користел пиштол – жената смртно ранета!
ФАТАЛНА С*КС ИГРА: Дрогиран пар се занел па за време на љубовната игра користел пиштол – жената смртно ранета!

ФАТАЛНА С*КС ИГРА: Дрогиран пар се занел па за време на љубовната игра користел пиштол – жената смртно ранета!

Наводно, девојката за време на секс играта била убиена од својот љубовник. Парот, наводно, за време на сексот си играл со наполнет пиштол а потоа се случила трагедија. Ендрју Чарлс Шинолт (23) и рекол на полицијата дека тој и Палома Вилијамс (24) користеле пиштол за сексуално заведување и возбудување. Рекол дека случајно, во својата куќа на Флорида,

Пар за време на секс користел наполнет пиштол, а потоа се случила трагедија

Пар за време на секс користел наполнет пиштол, а потоа се случила трагедија

Девојка, наводна за време на сексуалниот однос била убиена од својот партнер. Парот за време на сексот користел наполнет пиштол, а потоа се случила трагедија. 23-годишниот Ендру Чарлс Шинолт ѝ рекол на полицијата дека тој и 24-годишната Палома Вилиамс користеле пиштол за сексуално заведување и возбудување. Рекол дека случајно пукал во жртвата во својата

Фатална секс игра: Пар од Флорида при љубовна предигра користел пиштол - девојката смртно ранета

Фатална секс игра: Пар од Флорида при љубовна предигра користел пиштол - девојката смртно ранета

Девојка, наводна за време на сексуалниот однос била убиена од својот партнер. Парот за време на сексот користел наполнет пиштол, а потоа се случила трагедија. 23-годишниот Ендру Чарлс Шинолт ѝ рекол на полицијата дека тој и 24-годишната Палома Вилиамс користеле пиштол за сексуално заведување и возбудување. Рекол дека случајно пукал во жртвата во својата

ЗА ВРЕМЕ НА СЕКСОТ: Ја убил со пиштол за задоволување

ЗА ВРЕМЕ НА СЕКСОТ: Ја убил со пиштол за задоволување

Американецот Ендру Чарл Шиналт од Флорида е приведен во полиција затоа што наводно ја усмртил својата девојка со пиштол за задоволување, за време на секс, пренесува британски „Сан“. Ендру на полицијата им рекол дека додека се забавувал со својата девојка Палома Вилиамс, случајно ја усмртил. Тој изјавил дека веднаш ги повикал родителите да му помогнат

Случајно ја застрелал девојка му за време на секс

Случајно ја застрелал девојка му за време на секс

Американецот Ендру Чарл Шиналт од Флорида е приведен во полиција затоа што наводно ја усмртил својата девојка со пиштол за задоволување, за време на секс, пренесува британски „Сан“. Ендру на полицијата им рекол дека додека се забавувал со својата девојка Палома Вилиамс, случајно ја усмртил. Тој изјавил дека веднаш ги повикал родителите да му помогнат

Случајно ја застрелал девојка му за време на секс

Случајно ја застрелал девојка му за време на секс

Американецот Ендру Чарл Шиналт од Флорида е приведен во полиција затоа што наводно ја усмртил својата девојка со пиштол за задоволување, за време на секс, пренесува британски „Сан“. Ендру на полицијата им рекол дека додека се забавувал со својата девојка Палома Вилиамс, случајно ја усмртил. Тој изјавил дека веднаш ги повикал родителите да му помогнат