притисни ентер »

Нападната вработена во скопските клиники
Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

По недоразбирање, нападната е вработена во комплексот клиники „Мајка Тереза“

По недоразбирање, нападната е вработена во комплексот клиники „Мајка Тереза“

Вработена во комплексот клиники „Мајка Тереза“ пријавила дека била нападната. Во СВР Скопје, вчера во 17.30 часот, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање физички ја нападнал  К.К. Од полицијата информираа

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиникте по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Како што пријавила во полиција, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Напад на вработено лице пред една од скопските клиники

Напад на вработено лице пред една од скопските клиники

МВР информира дека вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Според полицијата, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. медицинско лице

Нападната вработена во Клинички центар

Нападната вработена во Клинички центар

Вчера во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К, велат од МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Напад на медицинско лице пред една од скопските клиники

Напад на медицинско лице пред една од скопските клиники

МВР информира дека вработена во скопските клиники вчера била нападната пред една од клиниките по нејзиното работно време. Според полицијата, нападот се случил по претходно недоразбирање со К.К. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. медицинско лице

Нападната вработена во скопските клиники

Нападната вработена во скопските клиники

Вчера во 17.30 часот во СВР Скопје, В.Д.(37) од Скопје пријавила дека околу 14.00 часот пред една од клиниките на комплекс клиники „Мајка Тереза“, каде била вработена, по завршување на работното време и по претходно недоразбирање била физички нападната од К.К.. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.