притисни ентер »

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите
МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје - Тетово - Гостивар кај потегот на Водно. - МЕР АД Скопје ја информира јавноста дека по постигнување на согласност со граѓанските активисти кои ќе бидат дел од работните групи за мониторинг на изведбата на целиот проект, од понеделникот 08.10.2018 година се почнати активностите за продолжување

МЕР: Продолжува изградбата на гасоводот на Водно

МЕР: Продолжува изградбата на гасоводот на Водно

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје – Тетово – Гостивар кај потегот на Водно. – МЕР АД Скопје

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје – Тетово – Гостивар кај потегот на Водно. – МЕР АД Скопје

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје – Тетово – Гостивар кај потегот на Водно. – МЕР АД Скопје

МЕР: Постигната согласност, продолжува изградбата на гасовод на Водно

МЕР: Постигната согласност, продолжува изградбата на гасовод на Водно

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје - Тетово - Гостивар кај потегот на Водно. - МЕР АД Скопје

МЕР: Копањето на Водно е почнато од понеделник, со согласност од активистите

МЕР: Копањето на Водно е почнато од понеделник, со согласност од активистите

Од АД Македонски енергетски ресурси (МЕР), по денешните реакции во јавноста дека на Водно одново е почнато со градежни активности, кои претходно беа запрени, велат дека новата фаза е заполната од понеделникот (8. октомври). Од МЕР објаснуваат дека ова се случува по постигнување на согласност со граѓанските активисти кои ќе бидат дел од работните групи

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје – Тетово – Гостивар кај потегот на Водно. – МЕР АД Скопје

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје - Тетово - Гостивар кај потегот на Водно. - МЕР АД Скопје

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

МЕР: Продлжува изградбата на гасоводот по постигнатата согласност со активистите

Акционерското друштво за вршење енергетски дејности „Македонски енергетски ресурси“ (МЕР) денеска соопшти дека почнаа активностите за продолжување на изградбата на магистралниот гасовод откако е постигната согласност со граѓанските активисти. Станува збор за магистралниот гасовод Делница 5 Скопје - Тетово - Гостивар кај потегот на Водно. - МЕР АД Скопје