притисни ентер »

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“
Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Маестралната Александра Радовиќ на 6-ти април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија“. Александра Радовиќ спомените од различните животни, емотивни, професионални успеси и порази ги претвора во песна. Никогаш иста, но секогаш емотивна до срж, иако можеби не изгледа така. Има карактеристична

Александра Радовиќ со концерт во Скопје во април

Александра Радовиќ со концерт во Скопје во април

Српската поп-пејачка Александра Радовиќ на 6 април ќе одржи концерт во Скопје, во Филхармонијата од 20 часот. Радовиќ важи за еден од најквалитетните женски поп-вокали во регионот, а автор и продуцент на повеќето од нејзините песни е Дарко Димитров. Радовиќ ја започна музичката кариера во 2003 на фестивалот „Сунчане скале“ во Херцег Нови со песната

Концерт на Александра Радовиќ на 6 април во Филхармонија

Концерт на Александра Радовиќ на 6 април во Филхармонија

Маестралната пејачка Александра Радовиќ на 6 април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на Филхармонија. Од моментот кога се појави на музичката сцена, помина низ различни фази, но музиката секогаш беше нејзин печат и музика на искуство. Покрај огромниот успех и 20 години долга кариера, таа и понатаму одбива

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија”

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија”

Маестралната Александра Радовиќ на 6-ти април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија”. Александра Радовиќ спомените од различните животни, емотивни, професионални успеси и порази ги претвора во песна. Никогаш иста, но секогаш емотивна до срж, иако можеби не изгледа така. Има карактеристична

Александра Радовиќ на 6 април во Македонска филхармонија

Александра Радовиќ на 6 април во Македонска филхармонија

Маестралната Александра Радовиќ на 6 април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија“. Александра Радовиќ спомените од различните животни, емотивни, професионални успеси и порази ги претвора во песна. Никогаш иста, но секогаш емотивна до срж, иако можеби не изгледа така. Има карактеристична

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Маестралната Александра Радовиќ на 6-ти април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија“. Александра Радовиќ спомените од различните животни, емотивни, професионални успеси и порази ги претвора во песна. Никогаш иста, но секогаш емотивна до срж, иако можеби не изгледа така. Има карактеристична

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Александра Радовиќ спомените од различните животни, емотивни, професионални успеси и порази ги претвора во песна. Никогаш иста, но секогаш емотивна до срж, иако можеби не изгледа така. Има карактеристична боја на гласот и интерпретација преку која потполно разбирате што чувствува. Од моментот кога се појави на музичката сцена, помина низ различни фази,

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Маестралната Александра Радовиќ на 6-ти април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија“. Александра Радовиќ спомените од различните животни, емотивни, професионални успеси и порази ги претвора во песна. Никогаш иста, но секогаш емотивна до срж, иако можеби не изгледа така. Има карактеристична

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“

Маестралната Александра Радовиќ на 6-ти април доаѓа во Скопје, каде што ќе одржи ексклузивен концерт во незаменливиот амбиент на „Македонска филхармонија“. Александра Радовиќ спомените од … Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“ Прочитај повеќе » Текстот Александра Радовиќ на 6-ти април во „Македонска филхармонија“ е превземен