притисни ентер »

Невладините бараат надлежните да одговорат на многу прашања во врска со хаваријата во ОХИС
Невладините бараат надлежните да одговорат на многу прашања во врска со хаваријата во ОХИС

Невладините бараат надлежните да одговорат на многу прашања во врска со хаваријата во ОХИС

Бараме надлежните да излезат на прес конференција и да одговорат на сите прашања по вчерашниот инцидент во кругот на поранешната фабрика ОХИС кога истекоа неколку тона токсична течност. Бараме надлежните да излезат на прес конференција и да одговорат на сите прашања по вчерашниот инцидент во кругот на поранешната фабрика ОХИС кога истекоа неколку тона