притисни ентер »

Природен феномен „дрво на животот“ откриен во езеро во австралија
Природен феномен „дрво на животот“ откриен во езеро во австралија

Природен феномен „дрво на животот“ откриен во езеро во австралија

Австралискиот фотограф Дери Морони сними неверојатни фотографии од „дрво на животот“, кое се формира како што маслото од околните чајни дрвја се испушта во природните текови на езерото. Тој вели дека бил целосно шокиран кога првпат со дрон го снимил овој природен феномен во езерото Цакора во сојузната држава Нов Јужен Велс. Морони го открил минатиот