притисни ентер »

Заев, Бочварски и Шилегов се сретнаа со менаџментот на „Лидл“

Заев, Бочварски и Шилегов се сретнаа со менаџментот на „Лидл“

Премиерот Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов одржаа состанок во Владата со менаџментот на германската компанија „Лидл“. На состанокот, како што соопшти владината прес-служба, се дискутираше за новата инвестицијата на трговскиот ланец „Лидл“ во нашата земја, за што компанијата

Заев со менаџментот на „Лидл“: Со модерен начин на водење трговија ќе дадете нов стимул за нашата економија

Заев со менаџментот на „Лидл“: Со модерен начин на водење трговија ќе дадете нов стимул за нашата економија

Премиерот Зоран Заев, заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и скопскиот градоначалник, Петре Шилегов, денеска одржа состанок со менаџментот на реномираната германска компанија „Лидл“. Како што пренесуваат од владината прес-служба, на состанокот се разговарало за новата инвестиција на овој трговски ланец во нашата земја, за што

Премиерот Зоран Заев соопшти: „Лидл“ во Македонија!

Премиерот Зоран Заев соопшти: „Лидл“ во Македонија!

Зоран Заев, премиер на Република Македонија: „Лидл“ доаѓа во Северна Македонија! Инвестицијата на германската компанија е нов стимул за домашната економија. На состанокот со менаџментот на „Лидл“ беа презентирани плановите на компанијата, кои својата прва инвестиција во Северна Македонија ќе ја реализираат преку изградба на сопствен модерен логистички

Заев со менаџментот на „Лидл“: Германската инвестиција ќе ја стимулира домашната економија

Заев со менаџментот на „Лидл“: Германската инвестиција ќе ја стимулира домашната економија

Премиерот Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов одржаа состанок во Владата со менаџментот на германската компанија „Лидл“. На состанокот, како што соопшти владината прес-служба, се дискутираше за новата инвестицијата на трговскиот ланец „Лидл“ во нашата земја, за што компанијата

Средба на премиерот Заев со менаџментот на „Лидл“: Германската инвестиција нов стимул за домашната економија

Средба на премиерот Заев со менаџментот на „Лидл“: Германската инвестиција нов стимул за домашната економија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов, одржаа состанок во Владата со менаџментот на реномираната германска компанија „Лидл“. На состанокот се дискутираше за новата инвестицијата на трговскиот ланец „Лидл“ во нашата

Заев на средба со менаџментот на „Лидл“: „Не еден туку синџир маркети ќе отвори Лидл во Македонија“

Заев на средба со менаџментот на „Лидл“: „Не еден туку синџир маркети ќе отвори Лидл во Македонија“

Претседателот на Владата Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на Скопје Петре Шилегов одржаа состанок во Владата со менаџментот на реномираната германска компанија „Лидл“. На состанокот се дискутираше за новата инвестицијата на трговскиот ланец „Лидл“ во нашата земја, за што компанијата веќе е регистрирана

Заев: „Лидл“ ќе отвора маркети во С. Македонија

Заев: „Лидл“ ќе отвора маркети во С. Македонија

Премиерот Зоран Заев најави дека компанијата „Лидл“ ќе отвори свои продавници во нашата земја. „Инвестицијата на германската компанија е нов стимул за домашната економија. На состанокот со менаџментот на „Лидл“ беа презентирани плановите на компанијата, кои својата прва инвестиција во Северна Македонија ќе ја реализираат преку изградба на сопствен

Заев со менаџментот на „Лидл“: Германската инвестиција ќе ја стимулира домашната економија

Заев со менаџментот на „Лидл“: Германската инвестиција ќе ја стимулира домашната економија

Премиерот Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов одржаа состанок во Владата со менаџментот на германската компанија „Лидл“. На состанокот, како што соопшти владината прес-служба, се дискутираше за новата инвестицијата на трговскиот ланец „Лидл“ во нашата земја, за што компанијата

Лидл најави инвестиција во земјава

Лидл најави инвестиција во земјава

Премиерот Зоран Заев, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов одржаа состанок во Владата со менаџментот на германската компанија „Лидл“, која планира да инвестира во земјава. Заев, како што соопшти владината прес-служба, истакнал дека новите инвестиции се од голема важност за зголемување на понудата,