притисни ентер »

Табела: Кој сос со кои тестенини одговара?
Табела: Кој сос со кои тестенини одговара?

Табела: Кој сос со кои тестенини одговара?

Можеби шпагетите сервирани со болоњезе сос се популарни по рестораните, и тоа не само кај нас, туку и во светот, но меленото месо е претежок избор за овие тестенини. Според италијанските правила, оваа табела со комбинации ќе ви се најде секогаш кога се двоумите дали да подготвите макарони, талијатели, шпагети или нешто друго.