притисни ентер »

📽 ДНК ГО „ВРАТИ“ ВРЧАК ВО МУЗИЧКИОТ СВЕТ „Посреќна“ е името на нивната заедничка песна
📽 ДНК ГО „ВРАТИ“ ВРЧАК ВО МУЗИЧКИОТ СВЕТ „Посреќна“ е името на нивната заедничка песна

📽 ДНК ГО „ВРАТИ“ ВРЧАК ВО МУЗИЧКИОТ СВЕТ „Посреќна“ е името на нивната заедничка песна

Конечно се случи тоа што многумина со нетрпение го очекуваа, Раде Врчаковски – Врчак и официјално се „врати“ на македонската музичка сцена. Вчера на сите социјални мрежи и музички платформи беше објавена заедничката песна на Врчак и момците од ДНК  со наслов „Посреќна“, а според коментарите на публиката, вредело што чекале толку долго време за повторно

ДНК го „врати“ Врчак во музичкиот свет: Слушнете ја нивната заедничка песна „Посреќна“

ДНК го „врати“ Врчак во музичкиот свет: Слушнете ја нивната заедничка песна „Посреќна“

Конечно се случи тоа што многумина со нетрпение го очекуваа – Раде Врчаковски  – Врчак и официјално се „врати“ на македонската музичка сцена. Вчера на сите социјални мрежи и музички платформи беше објавена заедничката песна на Врчак и момците од ДНК со наслов „ Посреќна “ , а според коментарите на публиката, вредело што чекале толку долго време за

Врчак по 15 години се врати во музичкиот свет: Слушнете ја неговата заедничка песна со ДНК - „Посреќна“

Врчак по 15 години се врати во музичкиот свет: Слушнете ја неговата заедничка песна со ДНК - „Посреќна“

Конечно се случи тоа што многумина со нетрпение го очекуваа - Раде Врчаковски - Врчак и официјално се „врати" на македонската музичка сцена. Вчера на сите социјални мрежи и музички платформи беше објавена заедничката песна на Врчак и момците од ДНК со наслов „Посреќна" , а според коментарите на публиката, вредело што чекале толку долго време за повторно

Врчак се врати на сцената по 15 години, објави заедничка песна со ДНК

Врчак се врати на сцената по 15 години, објави заедничка песна со ДНК

По цели 15 години Раде Врчаковски-Врчак и официјално се „врати“ на македонската музичка сцена. Заедно со ДНК ја објави песната „Посреќна“, а публиката веќе коментира дека вредело да се чека толку време. За ДНК, пак, „Посреќна“ е прва песна по пауза од речиси година. Автори на музиката за „Посреќна“ се Панчо и Лазар Цветковски, текстот е на Панчо и

ДНК го „врати“ Врчак во музичкиот свет: Слушнете ја нивната заедничка песна „Посреќна“

ДНК го „врати“ Врчак во музичкиот свет: Слушнете ја нивната заедничка песна „Посреќна“

Конечно се случи тоа што многумина со нетрпение го очекуваа - Раде Врчаковски - Врчак и официјално се „врати“ на македонската музичка сцена. Вчера на сите социјални мрежи и музички платформи беше објавена заедничката песна на Врчак и момците од ДНК со наслов „Посреќна“ , а според коментарите на публиката, вредело што чекале толку долго време за повторно

По барање на публиката Врчак се врати и сними песна со ДНК: „Посреќна“ доби и спот со кадри од Белград

По барање на публиката Врчак се врати и сними песна со ДНК: „Посреќна“ доби и спот со кадри од Белград

Панчо и Андреј од дуото ДНК, по пауза од 15 години повторно снимија заедничка песна со Врчак. Пенста е насловена „Посреќна“. Музиката е на Панчо и Лазар Цветковски, додека текстот е на Панчо и Врчак, а како модел во спотот снимен во Белград се појавува моделот Елена Ѓоргоска. Во кадрите од спотот се појавува и Врчак во друштво на Елена при што разменуваат

ДНК го „вратија“ Врчак во музичкиот свет: Слушнете ја заедничката – „Посреќна“

ДНК го „вратија“ Врчак во музичкиот свет: Слушнете ја заедничката – „Посреќна“

Тоа што многумина со нетрпение го очекуваа – Раде Врчаковски  – Врчак и официјално да се „врати“ на македонската музичка сцена, се случи. На сите социјални мрежи и музички платформи беше објавена заедничката песна на Врчак и дуото од ДНК со наслов „ Посреќна “ , кое допрва треба да покже дали вредело што јавноста чекаше толку долго време за повторно

ВИДЕО I ДНК го „врати“ Врчак во музичкиот – „Посреќна“ е нивната заедничка песна

ВИДЕО I ДНК го „врати“ Врчак во музичкиот – „Посреќна“ е нивната заедничка песна

Конечно се случи тоа што многумина со нетрпение го очекуваа – Раде Врчаковски  – Врчак и официјално се „врати“ на македонската музичка сцена. Вчера на сите социјални мрежи и музички платформи беше објавена заедничката песна на Врчак и момците од ДНК  со наслов „Посреќна“ , а според коментарите на публиката, вредело што чекале толку долго време за повторно