притисни ентер »

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје
Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка на возраст од 32 години вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб“ на Е.С. со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. Текстот Косовска државјанка

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев” во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб” на Е.С. со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје, ѝ го украле и лаптопот

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје, ѝ го украле и лаптопот

Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб“ на Е.С. со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб“ на Е.С. со косовски национални ознаки,

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14:30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб“ на Е.С. со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Косовка тепана на паркинг во Скопје, напаѓачите и одзеле лаптоп

Косовка тепана на паркинг во Скопје, напаѓачите и одзеле лаптоп

Вчера попладне жителка на Косово била физички нападната од две лица и притоа и бил украден лаптоп компјутер. „На 13.01.2020 во 16.30 часот во СВР Скопје, E.С.(32) од Косово пријавила дека околу 14.30 часот на паркинг на бул.„Гоце Делчев“ две лица физички ја нападнале и од нејзиното патничко возило „шкода суперб“, со косовски национални ознаки, ѝ одзеле

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб“ на Е.С. со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. Се преземаат мерки за расчистување на случајот. мч/сп/ Извор: mia

Жена од Косово нападната и ограбена на паркинг во Скопје

Жена од Косово нападната и ограбена на паркинг во Скопје

Жена од Косово била ограбена и нападната на паркинг во Скопје. -Вчера во 13:30 часот во СВР Скопје, 32-годишната E.С. од Косово пријавила дека во околу 14:30 часот на паркинг на бул.„Гоце Делчев“ две лица физички ја нападнале и од нејзиното патничко возило „шкода суперб“, со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. Полицијата презема мерки за расчистување

Нападната и ограбена Косоварка на паркинг во Скопје

Нападната и ограбена Косоварка на паркинг во Скопје

На 13.01.2020 во 16.30 часот во СВР Скопје, E.С.(32) од Косово пријавила дека околу 14.30 часот на паркинг на бул.„Гоце Делчев“ две лица физички ја нападнале и од нејзиното патничко возило „шкода суперб“, со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп, информира МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Скопје, 14 јануари 2020 (МИА) – E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

Косовска државјанка нападната на паркинг во Скопје

E.С. (32) од Косово вчера пријавила дека околу 14.30 часот две лица физички ја нападнале на паркинг на булеварот „Гоце Делчев“ во Скопје. Според СВР, напаѓачите од патничкото возило „Шкода Суперб“ на Е.С. со косовски национални ознаки, ѝ одзеле лаптоп. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.