притисни ентер »

(Видео) Јункер одвај се движеше, Заев му помогна да се симне од сцената

(Видео) Јункер одвај се движеше, Заев му помогна да се симне од сцената

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер, за време на фотографирањето пред гала-вечерата на самитот во НАТО во Брисел одвај се движеше. До него беа неколку лидери на земјите членки на НАТО кои му помагаа во движењето, а македонскиот премиер Зоран Заев му помогна да се симне по скалите. Јункер минатиот месец, по коментарите дека се појавува

(Видео) Јункер одвај се движеше, Заев му помогна да се симне од сцената

(Видео) Јункер одвај се движеше, Заев му помогна да се симне од сцената

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер, за време на фотографирањето пред гала-вечерата на самитот во НАТО во Брисел одвај се движеше. До него беа неколку лидери на земјите членки на НАТО кои му помагаа во движењето, а македонскиот премиер Зоран Заев му помогна да се симне по скалите. Јункер минатиот месец, по коментарите дека се појавува

ВИДЕО: Јункер се движеше нестабилно, Заев му помогна да се симне од подиумот

ВИДЕО: Јункер се движеше нестабилно, Заев му помогна да се симне од подиумот

Претседателот на Европската комисија се клатеше нестабилно за време на фотографирањето, пред гала вечерата на самитот на НАТО, поради што македонскиот премиер Зоран Заев му помогна да се симне од сцената. Јункер се движеше чудно и губеше рамнотежа, поради што лидерите од земјите членки на НАТО му помагаа. Тој од претходно има откриено дека боледува

(ВИДЕО) Јункер се тетерави, Заев го придржува да може да оди

(ВИДЕО) Јункер се тетерави, Заев го придржува да може да оди

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер беше повеќе од расположен, па македонскиот премиер Зоран Заев му помагаше додека оди. Повеќе странски медиуми го објавија видеото на кое се гледа дека Јункер не може лесно да се движи и пишуваат дека бил под дејство на алкохол. На истото видео се гледа како Заев се обидува да му помогне полесно

(ВИДЕО) Заев му помогна на Јункер да се симне по скалите

(ВИДЕО) Заев му помогна на Јункер да се симне по скалите

Првиот човек на Европската комисија, Жан Клод Јункер имаше проблеми со одржувањето рамнотежа на денешниот гала настан на НАТО Самитот во Брисел, на кој присуствуваа сите лидери. Тие го придржуваа за да може да се движи, а во близина се најде и македонскиот премиер Зоран Заев кој му помогна да се симне по скалите. Јункер пред месец дена изјави дека

ВИДЕО: Заев му помогна на Јункер да се симне од подиумот

ВИДЕО: Заев му помогна на Јункер да се симне од подиумот

Претседателот на Европската комисија Јункер, за време на фотографирањето пред гала вечерата на самитот на НАТО, не можеше да стои и се тетеравеше, па едвај се симна по скали. Сепак тука беа другите лидери, помеѓу кои и Заев кој му помогна на Јункер да се симне по скали. Тој од претходно има откриено дека боледува од ишијас и дека понекогаш болките

(ВИДЕО) Јункер не можеше да стои на НАТО галата, Заев го придржуваше

(ВИДЕО) Јункер не можеше да стои на НАТО галата, Заев го придржуваше

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер имаше проблеми со одржувањето рамнотежа на денешниот гала настан на НАТО Самитот во Брисел, на кој присуствуваа сите лидери. Тие го придржуваа за да може да се движи, а во близина се најде и македонскиот премиер Зоран Заев кој му помогна да се симне по скалите. Јункер пред еден месец изјави дека

ВИДЕО: Јункер се клати, Заев го придржува

ВИДЕО: Јункер се клати, Заев го придржува

Шефот на Европската комисија Жан Клод-Јункер едвај стоеше на нозе на самитот на НАТО во Брисел. Телевизиските камери го фатија Јункер како, благо речено, не изгледаше добро. За да не падне, мораа да го придржуваат други, а во тоа помагаше и Зоран Заев. Погледнете го видеото и уверете сеи сами. ВИДЕО: Јункер се клати, Заев го придржува