притисни ентер »

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Во соопштението не се наведени детали за содржината на разговорите Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

– Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Средба Меркел-Ердоган на маргините на Самитот на НАТО

Претседателот на Турција, Реџеп Тајип Ердоган и германската канцеларка Ангела Меркел се сретнаа во Брисел на маргините на дводневниот Самит на лидерите на членките на Североатланската алијанса. Меркел во текот на состанокот, кој траел околу 40 минути, на Ердоган му ја честитала победата на неодамна одржаните избори. Како што соопшти Кабинетот на Ердоган,