притисни ентер »

Четвртото издание на „Џез фест“ започнува да се одржува вечерва во Тетово
Четвртото издание на „Џез фест“ започнува да се одржува вечерва во Тетово

Четвртото издание на „Џез фест“ започнува да се одржува вечерва во Тетово

„Џез фест 2019“ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест“ ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната

Четвртото издание на „Џез фест“ започнува да се одржува вечерва во Тетово

Четвртото издание на „Џез фест“ започнува да се одржува вечерва во Тетово

„Џез фест 2019“ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест“ ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната

Во Тетово четврто издание на „Џез фест“

Во Тетово четврто издание на „Џез фест“

Четвртото издание на „Џез фест“ во Тетово од вечерва до недела, 15-ти септември во Центарот за култура во овој град ќе понуди пет настапи на музичари. „Отворањето е во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција и кои врз основа на традиционалната турска музика инкорпорираат класичен џез. Втората вечер настапуваат

„Џез фест“ од вечерва во Тетово

„Џез фест“ од вечерва во Тетово

„Џез фест 2019“ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест“ ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната

Почнува „Џез фест“ во Тетово

Почнува „Џез фест“ во Тетово

„Џез фест 2019“ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест“ ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната

Четвртото издание на „Џез фест” започнува да се одржува вечерва во Тетово

Четвртото издание на „Џез фест” започнува да се одржува вечерва во Тетово

Фестивалот завршува со настапот на музичари од цела Македонија во недела од 19 часот како квинтет заедно со вокалот Нита Речи од Струга „Џез фест 2019″ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест” ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва

Четвртото издание на „Џез фест” започнува да се одржува вечерва во Тетово

Четвртото издание на „Џез фест” започнува да се одржува вечерва во Тетово

„Џез фест 2019″ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест” ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио” кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната

Во Тетово: Четврто издание на „Џез фест“

Во Тетово: Четврто издание на „Џез фест“

Четвртото издание на „Џез фест“ во Тетово од вечерва до недела, 15-ти септември во Центарот за култура во овој град ќе понуди пет настапи на музичари. „Отворањето е во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција и кои врз основа на традиционалната турска музика инкорпорираат класичен џез. Втората вечер настапуваат

Четвртото издание на „Џез фест“ започнува вечерва во Тетово

Четвртото издание на „Џез фест“ започнува вечерва во Тетово

„Џез фест 2019“ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест“ ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната

Тетово: Вечерва се отвора Џез фест

Тетово: Вечерва се отвора Џез фест

Џез фест 2019 од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест“ ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до недела 15-ти септември во Центарот за култура во Тетово. -Отворањето е вечерва со почеток во 20 часот со главните гости на фестивалот „Таксим Трио“ кои доаѓаат од Истанбул, Турција. Врз основа на традиционалната