притисни ентер »

Илон Маск: Автомобилите на Teslа годинава ќе станат целосно автономни!
Илон Маск: Автомобилите на Teslа годинава ќе станат целосно автономни!

Илон Маск: Автомобилите на Teslа годинава ќе станат целосно автономни!

Автомобилите на Teslа уште годинава ќе можат сами да ги земат своите сопственици од паркинг и да ги одведат до саканата дестинација. Тоа ќе го прават целосно самостојно, без интервенција на возач, најави извршниот директор на Teslа, Илон Маск. Значи автомобилите на Tesla уште во текот на 2019 година ќе имаат можност за целосна автономија, но тоа не

Илон Маск:  Автомобилите на Teslа годинава ќе станат целосно автономни!

Илон Маск: Автомобилите на Teslа годинава ќе станат целосно автономни!

Автомобилите на Teslа уште годинава ќе можат сами да ги земат своите сопственици од паркинг и да ги одведат до саканата дестинација. Тоа ќе го прават целосно самостојно, без интервенција на возач, најави извршниот директор на Teslа, Илон Маск. Значи автомобилите на Tesla уште во текот на 2019 година ќе имаат можност за целосна автономија, но тоа не