притисни ентер »

Екипата на 1ТВ во авантура на Попова Шапка
Екипата на 1ТВ во авантура на Попова Шапка

Екипата на 1ТВ во авантура на Попова Шапка

Екипата на 1ТВ во авантура на Попова Шапка за чиј спас денеска се протестираше. Нашите колеги отидоа на гости кај Јован Божиновски кој во Студио 1 раскажуваше зошто го напуштил градскиот живот и одлучил да живее на планина.