притисни ентер »

Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија
Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија

Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија

Офанзивниот фудбалер на Манчестер Јунајтед, изјави дека не помислил за враќање во Шпанија и дека е среќен во Англија. Триесет годишниот Шпанец игра во Англија во 2011 година, кога потпиша со Челзи, a во 2014 година премина во Манчестер Јунајтед. – Јас сум во Англија долго време и се чувствувам многу добро. Мислам дека сум добро адаптиран на Премиер

Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија

Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија

Офанзивниот фудбалер на Манчестер Јунајтед, изјави дека не помислил за враќање во Шпанија и дека е среќен во Англија. Триесет годишниот Шпанец игра во Англија во 2011 година, кога потпиша со Челзи, a во 2014 година премина во Манчестер Јунајтед. – Јас сум во Англија долго време и се чувствувам многу добро. Мислам дека сум добро адаптиран на Премиер

Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија

Мата: Не размислувам за враќање во Шпанија

Триесет годишниот Шпанец игра во Англија во 2011 година, кога потпиша со Челзи, a во 2014 година премина во Манчестер Јунајтед. Манчестер, 12 јануари 2019 (МИА) – Офанзивниот фудбалер на Манчестер Јунајтед, изјави дека не помислил за враќање во Шпанија и дека е среќен во Англија. Триесет годишниот Шпанец игра во Англија во 2011 година, кога потпиша