притисни ентер »

Најсреќната песна на светот е снимена 1977 година
Најсреќната песна на светот е снимена 1977 година

Најсреќната песна на светот е снимена 1977 година

Според истражувачот Џејкоб Џолиџ, кој смислил посебна математичка формула за среќа, песната од 1977 година, Mr. Blue Sky од „Електрик лајт оркестра“ е најсреќната песна на светот. На второ место е Don’t Stop Me Now од „Квин“. Џејкоб го засновал неговото истражување на претходно истражување спроведено од страна на Универзитетот во Мисури. Тој проучувал

Најсреќната песна на светот е снимена 1977 година

Најсреќната песна на светот е снимена 1977 година

Според истражувачот Џејкоб Џолиџ, кој смислил посебна математичка формула за среќа, песната од 1977 година, Mr. Blue Sky од „Електрик лајт оркестра“ е најсреќната песна на светот. На второ место е Don’t Stop Me Now од „Квин“. Џејкоб го засновал неговото истражување на претходно истражување спроведено од страна на Универзитетот во Мисури. Тој проучувал

Која е најсреќната песна на светот?

Која е најсреќната песна на светот?

Музиката навистина го придвижува светот. Без разлика дали станува збор за весела песна што ви го разубавува денот, тажна мелодија што ви помага во тешките моменти или некоја љубовна песна посветена на саканата личност, музиката е важен дел од нашите животи. Па, која песна е најсреќна според науката? Најсреќната песна во светот Едно истражување открило

Која е најсреќната песна на светот?

Која е најсреќната песна на светот?

Музиката навистина го придвижува светот. Без разлика дали станува збор за весела песна што ви го разубавува денот, тажна мелодија што ви помага во тешките моменти или некоја љубовна песна посветена на саканата личност, музиката е важен дел од нашите животи. Па, која песна е најсреќна според науката? Најсреќната песна во светот Едно истражување открило