притисни ентер »

Ги присилуваат да ги купат новите модели на iPhone: Луѓето бесни поради она што го прави Apple
Ги присилуваат да ги купат новите модели на iPhone: Луѓето бесни поради она што го прави Apple

Ги присилуваат да ги купат новите модели на iPhone: Луѓето бесни поради она што го прави Apple

Apple успеа да ги налути своите корисници откако објави писмо кое директорот Тим Кук им го испратил на инвеститорите. Помеѓу сѐ напишал дека новите iPhone телефони се продаваат многу малку, а како причина го наведе фактот дека луѓето едноставно ги поправаат старите кога ќе се расипат, наместо да ги купат новите модели. Apple има долга историја со

Луѓето бесни поради она што го прави Apple за да ги присили да ги купуваат новите модели на iPhone

Луѓето бесни поради она што го прави Apple за да ги присили да ги купуваат новите модели на iPhone

Apple успеа да ги налути своите корисници откако објави писмо кое директорот Тим Кук им го испратил на инвеститорите. Помеѓу сѐ напишал дека новите iPhone телефони се продаваат многу малку, а како причина го наведе фактот дека луѓето едноставно ги поправаат старите кога ќе се расипат, наместо да ги купат новите модели. Apple има долга историја со