притисни ентер »

Манчевски: Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде!
Манчевски: Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде!

Манчевски: Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде!

По вчерашните изгласани уставни измени со 81 глас „за“, голем дел од политичарите се заблагодарија на сите кои учествуваа во ваквиот политички епилог. Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски преку својот Твитер налог го истакна своето задоволство. „Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде. Ќе имаш каде да живееш. Ослободена

Манчевски: Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде!

Манчевски: Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде!

По вчерашните изгласани уставни измени со 81 глас „за“, голем дел од политичарите се заблагодарија на сите кои учествуваа во ваквиот политички епилог. Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски преку својот Твитер налог го истакна своето задоволство. „Да знаеш синко, Македонија ќе ја биде. Ќе имаш каде да живееш. Ослободена

Груби: Апсолутно посилни заедно!

Груби: Апсолутно посилни заедно!

Пратеникот од редовите на ДУИ, Артан Груби не го криеше задоволството од конечниот епилог на уставните измени, кои денеска се изгласаа во Собранието. Тој се заблагодари на сите кои учествуваа во овој процес, кој траеше подолг период. „Апсолутно сме посилни заедно. Би сакал да се заблагодарам на сите кои придонесоа за овој извонреден успех на мојата