притисни ентер »

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи
Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски,

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски,

Сараево и на Киев ќе  потпишат Договор за воспоставување пријателски односи

Сараево и на Киев ќе  потпишат Договор за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски,

Сараево и Киев ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи

Сараево и Киев ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи

Сараево и Киев ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи Б.Б. Пред 35 секунди Сараево Фото МИА Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Во документот,

По четири дена, поголемиот дел на Киев повторно има струја

По четири дена, поголемиот дел на Киев повторно има струја

По четири дена, поголемиот дел на Киев повторно има струја Б.Б. Пред 29 секунди Фото: Profimedia Речиси цел Киев повторно има струја четири дена по разорниот напад на градската инфраструктура, објави воената администрација во главниот град на Украина. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Во најголем дел функционира струјата, водата, парното

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски,

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски, културни, туристички, образовни и други области на взаемна корист и просперитет“.

Градоначалниците на Сараево и на Киев во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на Сараево и на Киев во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски,

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

Градоначалниците на Сараево и на Киев утре во Брисел ќе го потпишат Договорот за воспоставување пријателски односи

– Градоначалниците на главните градови на Босна и Херцеговина и на Украина, Бенјамина Кариќ и Виталиј Кличко, в понеделник во Брисел ќе потпишат Договор за воспоставување пријателски односи. Во документот, што стапува на сила на денот на потпишувањето, се вели дека градовите Киев и Сараево сакаат да развијат „плодна соработка во широк спектар на економски,

Дел од општина Петровец денеска без струја

Дел од општина Петровец денеска без струја

Дел од општина Петровец денеска без струја Д.А. Пред 11 секунди струја фото миа Без електрична енергија денеска од 9:00 до 15:00 часот ќе останат дел од корисниците од Средно Коњари, Горно Коњари и село Дивље во општина Петровец. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што информира РЦУК-Скопје, прекините се поради планирани технички зафати