притисни ентер »

Делови од Карпош утре без вода
Делови од Карпош утре без вода

Делови од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од улиците Трнодол, Поп Богомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош.

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре од 08:30 часот ќе останат корисниците од улиците „Трнодол”, „ПопБогомил”, „Кнез Хадсон”, „Лесновска” и „Јан Хус”. Како што соопштува РЦУК – Скопје, прекинот е поради систематско менување на водомерите. Корисниците ќе останат без вода до завршување на интервенцијата.

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош) извор: Makfax

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош)

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

Како што соопштува РЦУК – Скопје, прекинот е поради систематско менување на водомерите.Корисниците ќе останат без вода до завршување на интервенцијата.

Без вода утре неколку улици во Карпош

Без вода утре неколку улици во Карпош

Од ЈП Водовод, добиено е известување дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08.30 часот до завршување на истите ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош. Ова стои во соопштението од РЦУК.

Утре без вода делови на Карпош

Утре без вода делови на Карпош

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 08:30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од следните улици: Трнодол, ПопБогомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус. (општина Карпош) извор: Makfax

Без вода утре дел од Општина Карпош

Без вода утре дел од Општина Карпош

Скопје, 9 ноември 2019 (МИА) – Без вода утре од 08:30 часот ќе останат корисниците од улиците „Трнодол“, „ПопБогомил“, „Кнез Хадсон“, „Лесновска“ и „Јан Хус“. Како што соопштува РЦУК – Скопје, прекинот е поради систематско менување на водомерите. Корисниците ќе останат без вода до завршување на интервенцијата. бт/дма/ Извор: mia.mk