притисни ентер »

Продолжен притворот на Габриел Бајрам - судот смета дека би можел да се даде во бегство
Продолжен притворот на Габриел Бајрам - судот смета дека би можел да се даде во бегство

Продолжен притворот на Габриел Бајрам - судот смета дека би можел да се даде во бегство

Советникот од Град Скопје, Габриел Бајрам, кој е осомничен за насилство, по истекот на осумдневниот притвор доби продолжување на мерката притвор за уште 30 дена. Директорот на затворот „Скопје“ во Шуто Оризари изјави дека до нив е стигната потврда за продолжување на притворот. Согласно одлуката на Кривичниот суд, мерката за продолжување на притворот

ГАБРИЕЛ БАЈРАМ ОСТАНУВА ВО ПРИТВОР Уште 30 дена за советникот во Град Скопје

ГАБРИЕЛ БАЈРАМ ОСТАНУВА ВО ПРИТВОР Уште 30 дена за советникот во Град Скопје

Советникот од Град Скопје, Габриел Бајрам, кој е осомничен за насилство, по истекот на осумдневниот притвор доби продолжување на мерката притвор за уште 30 дена. Директорот на затворот „Скопје“ во Шуто Оризари за МИА изјави дека до нив е стигната потврда за продолжување на притворот. Согласно одлуката на Кривичниот суд, мерката за продолжување на притворот

Продолжен притворот на Габриел Бајрам

Продолжен притворот на Габриел Бајрам

Советникот од Град Скопје, Габриел Бајрам, кој е осомничен за насилство, по истекот на осумдневниот притвор доби продолжување на мерката притвор за уште 30 дена. Директорот на затворот „Скопје“ во Шуто Оризари за МИА изјави дека до нив е стигната потврда за продолжување на притворот. Согласно одлуката на Кривичниот суд, мерката за продолжување на притворот

Габриел Бајрам останува во притвор во Шутка

Габриел Бајрам останува во притвор во Шутка

Бајрам заедно со неговиот син се осомничени во постапка што скопското обвинителство ја отвори за кривичното дело насилство откако минатата недела во кафеана кршеше шишиња и претепа вработен зашто не му давал да крши чинии Габриел Бајрам, советник во Град Скопје и син на поранешниот пратеник Амди Бајрам, ќе остане во притвор во затворот „Скопје“ во

Габриел Бајрам доби уште 30 дена притвор

Габриел Бајрам доби уште 30 дена притвор

Габриел Бајрам доби уште 30 дена притвор Габриел Бајрам на истекот на осумдневниот притвор доби нови 30 дена притвор и останува во затворот „Скопје“ во Шутка, каде беше однесен пред една недела. Судија од скопскиот Кривичен суд оценил дека има реална опасност Бајрам да се даде во бегство и да биде недостапен за органите. На Бајрам му е поднесена кривична

Габриел Бајрам доби продолжен притвор на 30 дена

Габриел Бајрам доби продолжен притвор на 30 дена

Габриел Бајрам, синот на поранешниот пратеник Амди Бајрам, доби продолжен притвор од 8 на 30 дена во , одлучи кривичниот суд. Осомничениот за насилство имал претходни условни казни и би можел да се даде во бегство, смета судијата. Бајрам повеќе пати е осудуван за ваков вид кривични дела и би можел повторно да го повтори делото. На Бајрам му е поднесена

Габриел Бајрам доби продолжен притвор на 30 дена

Габриел Бајрам доби продолжен притвор на 30 дена

Габриел Бајрам, синот на поранешниот пратеник Амди Бајрам, доби продолжен притвор од 8 на 30 дена во , одлучи кривичниот суд. Осомничениот за насилство имал претходни условни казни и би можел да се даде во бегство, смета судијата. Бајрам повеќе пати е осудуван за ваков вид кривични дела и би можел повторно да го повтори делото. На Бајрам му е поднесена

Продолжен притворот за Габриел Бајрам

Продолжен притворот за Габриел Бајрам

Габриел Бајрам доби нови 30 дена притвор и останува во затворот „Скопје“ во Шутка, каде беше однесен пред една недела. Тој е осомничен дека сторил насилство, а Обвинителството во Скопје смета дека може да избега и да биде недостапен за правосудните органи. На Бајрам му е поднесена кривична пријава по брза постапка и му е одреден притвор откако пред