притисни ентер »

Грешка која многумина ја прават при подготвувањето на чај, а таа го менува и уништува вкусот на овој топол напиток
Грешка која многумина ја прават при подготвувањето на чај, а таа го менува и уништува вкусот на овој топол напиток

Грешка која многумина ја прават при подготвувањето на чај, а таа го менува и уништува вкусот на овој топол напиток

Иако подготовката на чај не бара посебни вештини, луѓето го подготвуваат овој популарен пијалак на различни начини. Но, еден вообичаен метод всушност може да го уништи вкусот на вашиот чај. Имено, стискањето на кесичката чај пред консумирање е навика која сите треба да ја отфрлиме. Анџела Прајс , која работи за трговијата со час „Whittard“ истакнува