притисни ентер »

„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“
„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“

„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“

Компанијата „Опен-АИ“ ја претстави најновата надградба на својата технологија на којашто се заснова чет-ботот со вештачка интелигенција, „Чет-ГПТ“. Новата технологија се нарекува „ГПТ-4о“ и ќе биде достапна за сите корисници на „Чет-ГПТ“, вклучувајќи ги и оние лица кои не се претплатници. Овој модел е побрз од претходните и е програмиран да нуди и

ДОБРЕДОЈДЕ ЗА GPT-4o: Новиот модел на ВИ на OpenAI – побрз, позабавен, позаводлив

ДОБРЕДОЈДЕ ЗА GPT-4o: Новиот модел на ВИ на OpenAI – побрз, позабавен, позаводлив

OpenAI го лансира GPT-4o, повторување на моделот GPT-4 што го напојува неговиот најпознат производ, ChatGPT. Ажурираниот модел „е многу побрз“ и ги подобрува „способностите преку текст, визија и аудио“, рече директорот на OpenAI, Мира Мурати, во соопштението за пренос во живо во понеделникот. Ќе биде бесплатен за сите корисници, а платените корисници

OpenAI ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

OpenAI ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

Технолошката компанија OpenAI која разработува компјутерски програми засновани на вештачка интелигенција ја претстави синоќа најновата верзија на својот главен проект – ChatGPT-4o. Kреаторите на оваа програма велат дека вештачката интелигенциа (ВИ) научила да распознава емоции и да ги споделува со корисниците. -ChatGPT-4o (о доаѓа од „omni”) „e чекор

„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“

„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“

Компанијата „Опен-АИ“ ја претстави најновата надградба на својата технологија на којашто се заснова чет-ботот со вештачка интелигенција, „Чет-ГПТ“. Новата технологија се нарекува „ГПТ-4о“ и ќе биде достапна за сите корисници на „Чет-ГПТ“, вклучувајќи ги и оние лица кои не се претплатници. Овој модел е побрз од претходните и е програмиран да нуди и

OpenAI со најнова верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

OpenAI со најнова верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

Технолошката компанија OpenAI која разработува компјутерски програми засновани на вештачка интелигенција ја претстави синоќа најновата верзија на својот главен проект – ChatGPT-4o. Kреаторите на оваа програма велат дека вештачката интелигенциа (ВИ) научила да распознава емоции и да ги споделува со корисниците. -ChatGPT-4o (о доаѓа од „omni”) „e чекор

Распознава емоции: Опен АИ ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ЧетГПТ-4o

Распознава емоции: Опен АИ ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ЧетГПТ-4o

Технолошката компанија OpenAI која разработува компјутерски програми засновани на вештачка интелигенција ја претстави синоќа најновата верзија на својот главен проект – ChatGPT-4o. Kреаторите на оваа програма велат дека вештачката интелигенција (ВИ) научила да распознава емоции и да ги споделува со корисниците. -ChatGPT-4o (о доаѓа од „omni”) „e чекор

ChatGPT-4o e најновата верзија на OpenAI

ChatGPT-4o e најновата верзија на OpenAI

27 Споделувања Share Tweet Kреаторите на оваа програма велат дека вештачката интелигенциа (ВИ) научила да распознава емоции и да ги споделува со корисниците. -ChatGPT-4o (о доаѓа од „omni”) „e чекор кон многу поприроднa интеракција меѓу човекот и компјутерот: Тој прима како влезни податоци секаква комбинација на текст, звук, аудио и слика“, се вели

OpenAI ja претстави GPT-4o и новиот ChatGPT

OpenAI ja претстави GPT-4o и новиот ChatGPT

По повеќе месеци во развој, OpenAI на 13 мај ги претстави новиот модел на GPT-4o и надградбата на ChatGPT. Презентацијата на новиот модел ја водеше Мира Мурати, таа ги објасни сите придобивки од новата технологија, и што може да очекуваме од GPT и ChatGPT во непосредна иднина. Иако имаше шпекулации дека OpenAI ќе претстави пребарувач , на крај испадна

OpenAI ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

OpenAI ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

Технолошката компанија OpenAI која разработува компјутерски програми засновани на вештачка интелигенција ја претстави синоќа најновата верзија на својот главен проект – ChatGPT-4o. Kреаторите на оваа програма велат дека вештачката интелигенциа (ВИ) научила да распознава емоции и да ги споделува со корисниците. -ChatGPT-4o (о доаѓа од „omni”) „e чекор

OpenAI ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

OpenAI ja претстави најновата верзија на својот чатбот – ChatGPT-4o

Технолошката компанија OpenAI која разработува компјутерски програми засновани на вештачка интелигенција ја претстави синоќа најновата верзија на својот главен проект – ChatGPT-4o. Kреаторите на оваа програма велат дека вештачката интелигенциа (ВИ) научила да распознава емоции и да ги споделува со корисниците. -ChatGPT-4o (о доаѓа од „omni”) „e чекор