притисни ентер »

Кога искреното пријателството раѓа ремек дела - маестрална креација на ЕЛЕНА ЛУКА
Кога искреното пријателството раѓа ремек дела - маестрална креација на ЕЛЕНА ЛУКА

Кога искреното пријателството раѓа ремек дела - маестрална креација на ЕЛЕНА ЛУКА

Кога некој те знае каков си повеќе од 30 години...Кога некој знае што му одговара не само на твојот изглед туку и на твојот карактер и сензибилитет... Розовата боја се согласивме дека не само што ми прилега како боја и е конекција со првата оптика... таа е и симбол на една позитивна енергија и ведрина во сивпото окружување и денес и пред 30 години

Кога искреното пријателството раѓа ремек дела - маестрална креација на ЕЛЕНА ЛУКА

Кога искреното пријателството раѓа ремек дела - маестрална креација на ЕЛЕНА ЛУКА

Кога некој те знае каков си повеќе од 30 години...Кога некој знае што му одговара не само на твојот изглед туку и на твојот карактер и сензибилитет... Розовата боја се согласивме дека не само што ми прилега како боја и е конекција со првата оптика... таа е и симбол на една позитивна енергија и ведрина во сивпото окружување и денес и пред 30 години