притисни ентер »

СЛАВЕЛЕ И ВО „МЕРИОТ“: Осумтемина се частеле со јастози и шампањ – Канческа-Милевска влегува во владиниот кабинет на Заев!?
СЛАВЕЛЕ И ВО „МЕРИОТ“: Осумтемина се частеле со јастози и шампањ – Канческа-Милевска влегува во владиниот кабинет на Заев!?

СЛАВЕЛЕ И ВО „МЕРИОТ“: Осумтемина се частеле со јастози и шампањ – Канческа-Милевска влегува во владиниот кабинет на Заев!?

Освен прослава во Собранието во организација на 81 пратеник кои гласаа за промена на името, во текот на ноќта прослава имало и во „Мериот“, дознава „Инфомакс“ од добро упатени извори. Од она што го дознаваме, осумтемина „одметнати“ од ВМРО-ДПМНЕ со силна полициска придружба од Собранието со четири автомобили биле префрлени во хотелот, каде во ВИП делот,

СЛАВЕЛЕ И ВО „МЕРИОТ“: Осумтемина се частеле со јастози и шампањ – Канческа-Милевска влегува во владиниот кабинет на Заев!?

СЛАВЕЛЕ И ВО „МЕРИОТ“: Осумтемина се частеле со јастози и шампањ – Канческа-Милевска влегува во владиниот кабинет на Заев!?

Освен прослава во Собранието во организација на 81 пратеник кои гласаа за промена на името, во текот на ноќта прослава имало и во „Мериот“, дознава „Инфомакс“ од добро упатени извори Од она што го дознаваме, осумтемина „одметнати“ од ВМРО-ДПМНЕ со силна полициска придружба од Собранието со четири автомобили биле префрлени во хотелот, каде во ВИП делот,