притисни ентер »

Американка во Сплит нарачала риба па побегнала врескајќи!
Американка во Сплит нарачала риба па побегнала врескајќи!

Американка во Сплит нарачала риба па побегнала врескајќи!

Другите гости го прашале келнерот што се случило, а тој кратко одговорил: „Ѝ донесов риба“. Една млада Американска се шокирала кога келнерот ја послужил со риба во хрватски ресторан во Сплит. Кога пристигнал келнерот со нарачката, Американката почнала да вреска на цел глас и истрчала од ресторанот плачејќи. Другите гости го прашале келнерот што се

Американка нарачала риба, па избегала врескајќи и плачејќки

Американка нарачала риба, па избегала врескајќи и плачејќки

Една млада Американска видно се потресла кога келнер ја послужил со риба во хрватски ресторан во Сплит. Кога пристигнал келнерот со нарачката, Американската почнала да вреска на цел глас и избегала од ресторанот плачејќи. Другите гости се збуниле и го прашале келнерот што се случило, а тој кратко одговорил: „Ѝ донесов риба“. Да му е*ам, гужва е, не