притисни ентер »

GRMN Yaris е уште поекстремен GR Yaris – но само за Јапонија
GRMN Yaris е уште поекстремен GR Yaris – но само за Јапонија

GRMN Yaris е уште поекстремен GR Yaris – но само за Јапонија

Екстремниот GRMN Yaris добива зголемена моќност, надградени диференцијали, намалена тежина и многу други модификации – но ќе се нуди само на домашниот, јапонски пазар. Toyota го претстави GRMN Yaris – поекстремна верзија на веќе екстремниот GR Yaris која ќе биде произведена во само 500 примероци и ќе се нуди само на јапонскиот пазар. GRMN Yaris ќе

Toyota го покажа GRMN Yaris кој доаѓа во ограничена серија

Toyota го покажа GRMN Yaris кој доаѓа во ограничена серија

Toyota претстави потентна нова верзија на популарниот GR Yaris на Салонот во Токио официјално наречен GRMN Yaris Јапонскиот производител подготви нова верзија од GR Yaris, а станува збор за многу попотентна и поспосбна варијанта која е подготвена за одлични перформанси и на неасфалтирани патишта и го носи името GRMN Yaris. Овој хот хеч ќе биде ограничен