притисни ентер »

Без вода три локации во Куманово
Без вода три локации во Куманово

Без вода три локации во Куманово

Без вода во текот на денот ќе бидат три локации во Куманово поради дефекти во дистрибутивната мрежа. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има во населбата Черкезе, улицата „Киро Фетак“ и локалитетот Стари Лозја. Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите. Никола Ивановски

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова“

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова“

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова“

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова“

Без вода денеска дел од Бутел

Без вода денеска дел од Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова”, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација”. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова”

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова“

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на фирма – ф300 милиметри на улицата „Боца Иванова“

НА ДЕН ВЕЛИГДЕН: Без вода дел од општина Бутел

НА ДЕН ВЕЛИГДЕН: Без вода дел од општина Бутел

НА ДЕН ВЕЛИГДЕН: Без вода дел од општина Бутел Поради дефект, без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел – Водовод и погребалното претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“. Прекинот, се вели во соопштението, е поради скината цевка од страна на

Без вода денеска дел од општина Бутел

Без вода денеска дел од општина Бутел

Поради дефект без вода денеска од 12:00 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на дел од улицата „Боца Иванова“, сервис Бутел - Водовод и погребално претпријатие АД Бутел, информираат од ЈП „Водовод и канализација“.