притисни ентер »

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина
Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги наоѓа. Стоп“, напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка „ќе бидат намалени како што е договорено

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател нагласи дека кредитите постепено ќе престанат да им се даваат на земјите кои стануваат побогати. Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина, пренесе МИА. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу

ТРАМП: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

ТРАМП: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги наоѓа. Стоп“, напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка „ќе бидат намалени како што е договорено

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги прави. Стоп – напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка ќе бидат намалени како што е договорено со

Трамп: Светска банка да не и’ дава повеќе кредити на Кина

Трамп: Светска банка да не и’ дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на „Твитер“ ја повика Светска банка да не и’ дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги наоѓа. Стоп“, напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка „ќе бидат намалени како што е договорено

Трамп повикува Светска банка да не и дава повеќе пари на Кина

Трамп повикува Светска банка да не и дава повеќе пари на Кина

Администрацијата на САД смета дека Кина како втора економска сила во светот е доволно богата да се финансира сама и не и се потребни кредити од Светска банка. Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги наоѓа. Стоп”, напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка „ќе бидат намалени како што е договорено

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Трамп: Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги наоѓа. Стоп“, напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка „ќе бидат намалени како што е договорено

Трамп: Светска банка не треба повеќе да и дава кредити на Кина

Трамп: Светска банка не треба повеќе да и дава кредити на Кина

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска во повеќе пораки на Твитер ја повика Светска банка да не и дава повеќе кредити на Кина. – Зошто Светска банка и дава пари на заем на Кина? Како е тоа можно? Кина има многу пари, а и кога ги нема ги наоѓа. Стоп“, напиша Трамп, додавајќи дека кредитите на Светска банка „ќе бидат намалени како што е договорено