притисни ентер »

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари
Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот „Училиштето – место за натпревар во знаење. Ви

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви

Шилегов ги награди најдобрите средношколци

Шилегов ги награди најдобрите средношколци

Градоначалникот Шилегов денеска во Салата на Советот на Град Скопје, им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите учениците на скопските регионални натпревари. – Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја има таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви

Награди на најуспешните скопски средношколци на регионалните натпревари

Награди на најуспешните скопски средношколци на регионалните натпревари

Педесетина скопски средношколци кои завршија како највисоко рангирани на натреварите по математика, фолозофија, англиски јазик, хемија, латински јазик и други категории, беа наградени со благодарници и парични награди од Град Скопје. Признанија беа доделени и на професорите и професорките кои биле ментори на учениците и работеле со нив. Дел од добитниците,

Награди на најуспешните скопски средношколци на региналните натпревари

Награди на најуспешните скопски средношколци на региналните натпревари

Педесетина скопски 50 средношколци кои завршија како највисоко рангирани на натреварите по математика, фолозофија, англиски јазик, хемија, латински јазик и други категории, беа наградени со благодарници и парични награди од Град Скопје. Признанија беа доделени и на професорите и професорките кои биле ментори на учениците и работеле со нив. Дел од добитниците,

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Доделени наградите на најдобрите ученици од скопските регионалните натпревари

Градоначалникот Шилегов им ги додели благодарниците и наградите на најдобрите ученици на скопските регионални натпревари. „Драги мои средношколци, ми претставува задоволство што денеска сум тука со вас и ја имам таа чест да ви ги доделам наградите кои сосема заслужено ги освоивте во рамките на проектот ‘Училиштето – место за натпревар во знаење’. Ви