притисни ентер »

Земјотрес во Грција почувствуван во земјава
Земјотрес во Грција почувствуван во земјава

Земјотрес во Грција почувствуван во земјава

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17.45 минути регистрирaше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова магнитуда

Кои градови ги стресе грчкиот земјотрес?

Кои градови ги стресе грчкиот земјотрес?

Грчки земјотрес ги вознемири жителите на повеќе македонски градови како Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево. Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера во 17 часот и 45 минути регистрирше

Земјотрес во Грција почувствуван во земјава

Земјотрес во Грција почувствуван во земјава

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17.45 минути регистрирaше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова магнитуда

Земјотрес во Грција почувствуван во земјава

Земјотрес во Грција почувствуван во земјава

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17.45 минути регистрирaше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова магнитуда

Колкава беше силата на земјотресот што го стресе тлото во Македонија?

Колкава беше силата на земјотресот што го стресе тлото во Македонија?

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид,Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17часот и 45 минути регистрирше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова

Сеизмолошка со детали за земјотресот кој ја стресе Македонија

Сеизмолошка со детали за земјотресот кој ја стресе Македонија

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид,Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17часот и 45 минути регистрирше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова

Силен земјотрес во Грција, ги вознемири жителите на Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево

Силен земјотрес во Грција, ги вознемири жителите на Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17часот и 45 минути регистрирше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова

Колкава беше силата на земјотресот што го стресе тлото во Македонија?

Колкава беше силата на земјотресот што го стресе тлото во Македонија?

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид,Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 07.11.2018 година во 17часот и 45 минути регистрирше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопјe, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова

Сеизмолошка со детали за земјотресот кој ја стресе Македонија

Сеизмолошка со детали за земјотресот кој ја стресе Македонија

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид , Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, вчера на 0 7. 11 .2018 година во 17часот и 45 минути регистрирше земјотрес, 150 km југоисточно од Скопј e, во соседна Република Грција. Неговата Рихтерова

Земјотрес почувствуван на југот на државата

Земјотрес почувствуван на југот на државата

Телеметриската сеизмолошка мрежа на Македонија со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје, регистрирала земјотрес,150 километри југоисточно од Скопјe, во соседна Грција. „Неговата Рихтерова магнитуда изнесува 3.0, а беше почувствуван од населението во