притисни ентер »

Може ли „Застава 101“ да вози со брзина над 162 км на час?
Може ли „Застава 101“ да вози со брзина над 162 км на час?

Може ли „Застава 101“ да вози со брзина над 162 км на час?

Како изгледа кога „Застава 101“ вози со брзина над 162 км на час? „Полицајците“ од Скриена камера прават редовна контрола на автопатот. Ќе се видиме на суд, ова не е можно, велат луѓето кои се запрени од полициската патрола. (ВИДЕО) Може ли „Застава 101“ да вози со брзина над 162 км на час?

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час

Ова видео е уште едно од низата кое ќе успее да ве насмее. „Полицајците" од Скриена Камера вршат редовна контрола на автопатот. Додека за вистинската патрола ова беше сосема нормален ден на автопатот и се беше регуларно, за патролата од „Скриена Камера" тоа беа неприфатливи брзини. Ќе се видиме на суд, ова не е можно, велат луѓето кои се запрени од

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час

Ова видео е уште едно од низата кое ќе успее да ве насмее. „Полицајците" од Скриена Камера вршат редовна контрола на автопатот. Додека за вистинската патрола ова беше сосема нормален ден на автопатот и се беше регуларно, за патролата од „Скриена Камера" тоа беа неприфатливи брзини. Ќе се видиме на суд, ова не е можно, велат луѓето кои се запрени од

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час (ВИДЕО)

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час (ВИДЕО)

Ова видео е уште едно од низата кое ќе успее да ве насмее. „Полицајците“ од Скриена Камера вршат редовна контрола на автопатот. Додека за вистинската патрола ова беше сосема нормален ден на автопатот и се беше регуларно, за патролата од „Скриена Камера“ тоа беа неприфатливи брзини. Ќе се видиме на суд, ова не е можно, велат луѓето кои се запрени од

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час (ВИДЕО)

Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час (ВИДЕО)

ВИДЕО: Како изгледа кога „Застава 101“ вози над 162 km на час (ВИДЕО) Ова видео е уште едно од низата кое ќе успее да ве насмее. „Полицајците“ од Скриена Камера вршат редовна контрола на автопатот. Додека за вистинската патрола ова беше сосема нормален ден на автопатот и се беше регуларно, за патролата од „Скриена Камера“ тоа беа неприфатливи брзини