притисни ентер »

Робот на Volkswagen наоѓа електричен автомобил на паркинг и го полни
Робот на Volkswagen наоѓа електричен автомобил на паркинг и го полни

Робот на Volkswagen наоѓа електричен автомобил на паркинг и го полни

Компанијата Volkswagen во еден од своите нови проекти разви робот кој ги полни електричните автомобили. Volkswagen претстави концептен робот за мобилно полнење, кој ги пронаоѓа електричните автомобили и самостојно ги полни. Роботот во иднина би можел да „комуницира“ со автомобилот, да го отвори приклучокот за полнење и да се приклучи без човечка интерација

Робот на Volkswagen наоѓа електричен автомобил на паркинг и го полни

Робот на Volkswagen наоѓа електричен автомобил на паркинг и го полни

Компанијата Volkswagen во еден од своите нови проекти разви робот кој ги полни електричните автомобили. Volkswagen претстави концептен робот за мобилно полнење, кој ги пронаоѓа електричните автомобили и самостојно ги полни. Роботот во иднина би можел да „комуницира“ со автомобилот, да го отвори приклучокот за полнење и да се приклучи без човечка интерација

Volkswagen развива робот кој ќе полни електрични автомобили

Volkswagen развива робот кој ќе полни електрични автомобили

Компанијата Volkswagen во еден од новите проекти развива робот кој ќе полни електрични автомобили. Станува збор за робот за мобилно полнење кој пронаоѓа електрични автомобили и ги полни. Во иднина роботот би можел да „комуницира“ со автомобилот, да го отвори приклучокот за полнење и да се приклучи без човечка интеракција. Опремен е со камери, ласерски