притисни ентер »

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Ги разбирам сите граѓани кои на предвремените парламентарни избори во 2016 година, но и на локалните во 2017-та гласаа против ВМРО-ДПМНЕ. Сигурно имале добра причина за тоа, изјави вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во емисијата „Јади Бурек" на ТВ Сонце. -Но, тие граѓани сигурно не гласале за тоа што денес им се

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, никаде во договорот не пишува на која држава е тој министер, изјави вечерва Христијан Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Јади бурек" на ТВ Сонце, зборува за тоа сите скриени точки во капитулантскиот договор со Грција, кои СДСМ сака да ги прикаже како победа

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, никаде во договорот не пишува на која држава е тој министер, изјави вечерва Христијан Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Јади бурек" на ТВ Сонце, зборува за тоа сите скриени точки во капитулантскиот договор со Грција, кои СДСМ сака да ги прикаже како победа

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Ги разбирам сите граѓани кои на предвремените парламентарни избори во 2016 година, но и на локалните во 2017-та гласаа против ВМРО-ДПМНЕ. Сигурно имале добра причина за тоа, изјави вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во емисијата „Јади Бурек" на ТВ Сонце. -Но, тие граѓани сигурно не гласале за тоа што денес им се

Мицкоски: Не може државата да биде заложник на Заев за она што ветил дека ќе го исполни, а сега не може да испорача

Мицкоски: Не може државата да биде заложник на Заев за она што ветил дека ќе го исполни, а сега не може да испорача

Мицкоски: Не може државата да биде заложник на Заев за она што ветил дека ќе го исполни, а сега не може да испорача Јас сум свесен дека сега доаѓа период кога ќе се измислуваат работи за мене, кога ќе се прават конструкции, ќе има разно разни притисоци, мешетарења, лево, десно, врз ВМРО-ДПМНЕ и врз Христијан Мицкоски. Но, ние мораме да сфатиме некои

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Ги разбирам сите граѓани кои на предвремените парламентарни избори во 2016 година, но и на локалните во 2017-та гласаа против ВМРО-ДПМНЕ. Сигурно имале добра причина за тоа, изјави вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во емисијата „Јади Бурек" на ТВ Сонце. -Но, тие граѓани сигурно не гласале за тоа што денес им се

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, никаде во договорот не пишува на која држава е тој министер, изјави вечерва Христијан Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Јади бурек" на ТВ Сонце, зборува за тоа сите скриени точки во капитулантскиот договор со Грција, кои СДСМ сака да ги прикаже како победа

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Мицкоски: Tие што не глaсаа за ВМРО-ДПМНЕ сигурно не гласаа за овoј криминал

Ги разбирам сите граѓани кои на предвремените парламентарни избори во 2016 година, но и на локалните во 2017-та гласаа против ВМРО-ДПМНЕ. Сигурно имале добра причина за тоа, изјави вечерва претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во емисијата „Јади Бурек" на ТВ Сонце. -Но, тие граѓани сигурно не гласале за тоа што денес им се

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Мицкоски: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, никаде во договорот не пишува на која држава е тој министер, изјави вечерва Христијан Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Јади бурек" на ТВ Сонце, зборува за тоа сите скриени точки во капитулантскиот договор со Грција, кои СДСМ сака да ги прикаже како победа

Христијан Мицкоски: Во овие тешки и несигурни времиња, гордост и чест е да се биде на чело на ВМРО ДПМНЕ

Христијан Мицкоски: Во овие тешки и несигурни времиња, гордост и чест е да се биде на чело на ВМРО ДПМНЕ

Сведоци сме на ова тешко време за нашата држава, но за мене претставува огромна чест и задоволство да бидам претседател на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи партијата е дел од една организација која се формирала многу одамна, па потоа прераснала во политичка партија. Сведоци сме на ова тешко време за нашата држава, но за мене претставува огромна чест и задоволство